Spelen bij u – Boekingen

AVES treedt regelmatig op in verzorgingstehuizen. Dit wordt zowel door de bewoners als door onze leden als zeer prettig ervaren. Wij hebben uit 30 jaar ervaring de conclusie getrokken dat ons publiek niet zit te wachten op ingewikkelde virtuoze stukken.

Wij bieden een gezellige middag of avond aan, waarbij men er echt even uit is. Het repertoire is daarom zeer afwisselend en voor het grootste deel bij iedereen bekend. Wij spelen populaire Amsterdamse nummers uit de gouden tijden van Johnny Jordaan en Tante Leen, maar ook meezingers, Fransje walsjes en bekende operetteklanken. Stuk voor stuk nummers die de bewoners (her)kennen, mee kunnen zingen of neuriën.

SONY DSC

Wij verzorgen een programma van 2 uur, waar de bewoners met veel plezier op terug zullen kijken en uitzien naar een volgende keer. Dit kan van dinsdag tot en met zondag, met een lichte voorkeur voor de zondagmiddag. Wij vragen hiervoor een vergoeding en een glaasje drinken voor onze leden tijdens de pauze.

Maar ook bij andere gelegenheden die u wellicht organiseert, bijvoorbeeld de opening van een winkel, een buurtfeest of een andere gelegenheid is AVES graag van de partij.

Interesse? Neem voor meer informatie contact met ons op of kom langs bij een van onze repetitieavonden.